”MINDFUL CITY SOUL” - VARMT VÄLKOMMEN <3

I dag är det dags för ”Mindful City Soul” - blog att starta upp! Varje tisdag kommer jag bl a att lägga upp kortare texter, bilder och quoter. Mitt mål är att inspirera och sprida positiv energi! Namaste

"Win-win" <3

Även om vi är enskilda och unika individer så hänger vi alla ihop. Vad kan vi själv göra här och nu i vår egen vardag och omgivning för att bidra att göra saker och ting lite bättre? 

En sak som vi alltid kan göra är t ex att ansvara för den energi vi själva sänder ut i olika sammanhang - både i det fysiska rummet men också här på nätet. <3

Och tänk vad ett leende kan göra när vi möter en annans människas blick. På köpet utsöndrar vi själva ett ”må bra” hormon som ger en ökad känsla av välmående och förebygger stress. Om du inte redan gör detta - våga prova över en tid och se vad som händer! Det är verkligen en win-win️.

Louise Hay kommer för alltid att vara en av mina största förebilder. Jag träffade Louise en gång i London på ett av Hay House stora Convent. Hon hade en fantastisk energi och en varm utstrålning! 

Louise kloka och kärleksfulla ord kommer jag att lägga upp ofta här!!! 

XoXo

första_bloggbild.jpg
Happyphant