Medveten närvaro

Tiden går fort när man har roligt” brukar man säga…och jag kan bara instämma! Därför är det så bra att medvetet försöka vara här och nu... Våra tankar och känslor vill ofta få vår uppmärksamhet därför kan vi själva försöka välja att bara iaktta det som är - låta våra tankar och känslor bara passera utan att värdera dem. Det finns också ett flertal olika Mindfulnessövningar för detta som jag kommer att beskriva närmare lite längre fram på min hemsida men börja gärna redan nu att öva på att bara notera det som är! <3

Nu är jag tillbaka i Barcelona efter en magisk vecka i Stockholm. Det har redan gått en vecka sedan jag hade min release/invigning av mitt företag - LOTTA HAGELIN. Jag bjöd in 35 fantastiska kvinnor som alla har inspirerat mig på min resa och bidragit till att jag är där jag är idag. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre start för mitt företag!!! Jag vill verkligen tacka alla som var där! Ni alla bidrog till att denna kväll blev helt fantastisk!

Nu är jag i alltså igång och kan ta emot nya klienter. Gå gärna in på min hemsida för mer information - www.lottahagelin.com

Stort TACK till Sandra på Skinby (Sveriges bästa hudterapeut) för att vi fick vara i din fina salong på Grev Turegatan och som också bidrog stort till att kvällen blev så lyckad - det är väldigt bra energi i denna salong! 

Här kommer några bilder från kvällen…

 

Tiden är det vi alla har precis lika mycket av. Ta vara på DIN tid och försök att vara i nuet - (medveten närvaro) och fyll på dig själv med inspiration och kärlek så du sedan kan dela med dig till andra! 

"Life loves you” - Louise Hay

Happyphant