aboutme2.jpg
 
 
 

LOTTA HAGELIN


Med en bakgrund som VD, ägare och inom företagsledning i ett flertal olika branscher, främst inom Hälsa, Fitness och Skönhetsbranschen har jag en bred kunskap inom företagande.

Jag har erfarenhet av större uppstartsprojekt och utmanande personalansvarsfrågor samt utveckling av service på hög nivå.

Det finns en gemensam nämnare genom alla mina uppdrag - möte med människor och att kunna se människors glöd och potential

I min roll som chef har jag naturligtvis stött på motstånd och tuffa utmaningar. Det har varit en bra skola - som har gett mig möjlighet till att utvecklas både som chef och människa. Denna erfarenhet vill jag dela med mig av.

Min målgrupp är kvinnliga entreprenörer - Det behövs fler duktiga och drivna kvinnor som förverkligar sina drömmar om att starta upp företag - inom alla branscher.

Alla behöver vi ibland stöd, ett bollplank, ny inspiration och råd både inom vår verksamhet men också privat.

Min drivkraft och önskan är att fler kvinnor ska få utvecklas, hitta självförtroendet för att våga lyckas, hitta hållbara rutiner för livets alla delar och - viktigast av allt - må bra i grunden genom balans mellan - body, mind and soul! 

Varmt välkommen! <3
— LOTTA HAGELIN

Lotta Hagelin

Utbildningar/kurser

- Diplomerad Coach - Coachsjärnan

- Diplomerad Mindfulnessinstruktör - Mindfulnessgruppen

- Ledarskapsutbildning  ”Det Storartade Ledarskapet” - Ledarstudion

- Hälsocoach - ”Personalutveckling i ett hälsoperspektiv” - Bosön

- Hud- och Spaterapeut - Privatskolan för hudvård och kosmetik

- Diplomerad Feng Shui konsulent - The American Feng Shui Institute (CA) & Western School of Feng Shui (CA)

Tidigare arbets-/uppdragsgivare: Sturebadet AB, Grand Fitness Grand Hotel, Master Training AB, Reison dÉtre SPA, Corinne & friends AB, NK (Nordiska Kompaniet).

  • VD Rosenrummet By Invited AB - exklusiva servicetjänster på NK i Stockholm
  • VD Corinne and friends AB - Då en av Sveriges största hår- och skönhetssalonger,
  • Delägare och drift av två restauranger på Karlavägen i Stockholm. (Restaurang Divino, Doc och Enoteca).
  • Fitnessmanager Grand Hotel Nordic SPA
  • Receptionschef Grand Hotel Fitness Club

 


Referenser:

"Efter att under en lång period ha varit i en mycket utmanande situation med mina dåvarande affärspartners lyckades jag genom Lotta´s coaching få tillbaka min självkänsla, självförtroende och min styrka step by step. 

Jag vet nu vikten av att ha balans i mitt privat liv för att lyckas med min business och dra till mig rätt personer. Jag är övertygad om att jag ej hade varit här utan denna coachning.

Lotta har även lärt mig hur viktigt det är att rensa och organisera mitt hem, hur jag skall tänka när jag möblerar för att skapa en harmonisk, skön och behaglig atmosfär.  

Lotta ser alltid möjligheter i allt som händer! Hon är fantastisk!

Jag kan bara säga att du missar något om du inte investerar i mötet med Lotta i ditt liv”.

Corinne Henriksson

 

”Att arbeta tillsammans med Lotta handlar om att utveckla sitt företag men ännu mer att utveckla sig själv. Lotta har en unik universell förmåga att guida dig, se saker som du själv inte ser, få dig att växa och ta det till nästa nivå. Jag är oerhört tacksam att få arbeta med Lotta och rekommenderar det varmt till den som är redo att ta nästa steg i livet.”

Lisa Rogalin

 

”Efter varje möte med Lotta känner jag mig 10 kg lättare, fulltankad med energi och mina tankar känns glasklara. 

Lotta hjälper mig att plocka fram det jag innerst inne vet men inte alltid vågar se.
I samråd med henne undanröjer vi rädslor och motstånd - både yrkesmässigt och privat. Lotta ingjuter mod och inspiration på alla plan i mitt liv”

Sara Sommerfeld